Uși Metalice | Usi de exterior

Chisinau, Mesterul Manole 5/2.

Ușile metalice de exterior și ușile blindate de la marca comerciala TOWER formează o concurență demnă multor omologi străini și internaționali. Partea estetică este realizată la nivel superiorsunt sigure şi dispunde o protecție bine gândită împotriva efracției și siguranță excelentă împotriva incendiilor. Acestea sunt instalate la intrarea în clădirile rezidențiale și industriale, ceea ce contribuie la o bună protecție permanentă împotriva multor factori externi.
Ușile metalice, precum și ușile blindate, au fost de mult timp un fel de cărți de vizită pentru casa dvs., datorită cărora se formează prima impresie despre proprietari. Tehnologiile moderne măresc funcțiile de protecție ale ușilor metalice, practic fără a face corecții designului lor extern.
În produsele noastre folosim feronerie de înaltă calitate de la producătorii Mottura, Guardian și Kale. Clienții au la dispoziție o gama larga de mecanisme cu sisteme de protecție cele mai sigure,
precum și multe opțiuni pentru căptușeli și acoperiri.
Compania FORT îmbunătățește în mod constant tehnologia de producție și calitatea produselor fabricate. Realizăm comenzi pentru fabricarea ușilor metalice și blindate de înaltă calitate pentru orice spațiu, orice dimensiune și orice idee creativă.