Tipuri de placaj

Caracteristicile diferitor categorii de placaj

Categoria I (B) – învelişul exterior este format din două sau trei benzi de furnir de aceeaşi lăţime şi culoare, fără deschideri, fisuri și pete întunecate, urme de suprapuneri, zgârieturi, urme de lovituri, scoici, bule, şlefuirea  straturilor exterioare (pentru lustruit suprafete), lipite de furnir, particule metalice include, pete neşlefuit.

I (S) – învelişul exterior este format din două sau trei benzi de furnir de aceeaşi lăţime şi culorile nu se schimba culoarea cu încălcarea parţială a suprafeţei de lemn, de etanşare noduri mai mult de 1 PC. la 1 metru, de etanşare fisuri, Trafaleti, nahlestka, Smechere, maloasa lipici mai mult de 1 de pe suprafaţa de foaie, zgârieturi, urme de lovituri, boli ale gingiilor, scoicile, bule, stratificare, particule metalice, lipite pe furnir, waviness (pentru lustruit suprafete).

II (BB) – învelişul exterior este format din două sau trei benzi de furnir de aceeaşi lăţime şi culorile nu se schimba culoarea cu încălcarea parţială de integritate de lemn, zgârieturi, urme de lovituri, scoicile, boala a gingiilor, prezenţa de adeziv filamente, bule, stratificare, şlefuire jos straturile exterioare, particule metalice, lipite pe furnir, waviness (pentru lustruit suprafete).

III (CP) – învelişul exterior este compusă din un număr nelimitat de benzi de furnir fără potrivirea culorilor, colorare nu este permis în încălcarea parţială de integritate din lemn, bule, stratificare, nelustruit pete (peste 5 a suprafeţei de frunze).

IV (C) – învelişul exterior este compus dintr-un număr nelimitat de benzi de furnir, fără potrivirea culorilor nu sunt permise mai mult de 50 de locuri la suprafata nelustruit, şlefuire jos 5 mai multe straturi exterioare, bule, stratificare, colorare.

Shopping cart
Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.