Mobilă la comandă Chișinău

FORT SRL, cu sediu la Chisinau, vă propune Mobila la comanda, la pret de producator, executată conform preferintelor și necesitatilor clientilor companiei. Cercetând și aplicând în practică cele mai moderne metode de producere, compania FORT, pas cu pas, a ocupat propria nișă pe piața din Republica Moldova.

Aspectele importante în efectuarea oricărui proiect de Mobilier Personalizat (fie bucatarie, dulap sau alt tip de mobila la comanda): 

1. Luarea mărimilor de la fața locului, unde se ia în considerare poziționarea ferestrelor, contorului de gaz, sursei de apă și lumină. Totul trebuie să corespundă acestor cerințe pentru ca pe viitor să fie comodă utilizarea și buna-funcționare a viitoarei bucătării sau a mobiliei în ansamblu.

2. Se alege gama de culori pentru viitoarea mobila, materialele și alte detalii care contează. În cazul în care clientul este indecis, designerul le va ajuta cu diverse sfaturi din propria experiență.

3. Se realizează un proiect 3D, pentru ca clientul să poată vizualiza versiunea finală a mobilei.
4. După ce proiectul este gata, clientul semnează contractul, prin care confirmă că este deacord cu toate aspectele proiectului.

5. Schița proiectului se dă în producere, unde începe procesul magic de transformare a ideilor în realitate.

 

Designerii noștri vă așteaptă cu drag în Showroom-ul FORT, care se află în Chisinau, pe str. Mircea cel Bătrân 12/2.

Pentru orice întrebări legate de mobilier și mobila la comanda apelați: 060070071

Shopping cart
Facebook Instagram YouTube