• DESPRE COMPANIA FORT

Compania noastră a fost inființată din 1992 şi de 28 de ani suntem in curs de dezvoltare dinamică devenid unul dintre principalii furnizori de încredere al placajului de mesteacăn de înaltă calitate de la cei mai mari producatori din lume. În acest timp am devenit o echipă experimentată și un adevărat expert pe piaţă de placaj en-gros si en-detail. Clienții noștri fiind cele mai mare companii de construcții, transport, producatori de mobilă, uși, parchet. Prețuim prestigiul lor și încrederea avută în noi.

În «Lumea placajului» puteți găsi o gama variată de produse placaj de mesteacăn pentru multiple utilizări: construcții, producția de mobilă, podele pentru mijloace de transport, ambalaje și alte plăci.

Misiunea noastră –  este să oferim o gamă largă de produse certificate, devenind partenerul dvs. de încredere;

Calitatea este scopul final al activității noastre, atît intern, cît și față de clienții noștri. Prin calitate, înţelegem posibilitatea de conformare cu solicitările clienţilor, atent definite şi acceptate de ambele părţi:

• Consultare privind utilizarea placajului și dezvoltarea soluţiilor individuale.
• O abordare rațională a bugetului clientului, în conformitate cu cerințelor sale.
• O abordare individuală pentru fiecare client.
• Amplasarea convenabilă a biroului și a depozitului economiseşte timpul clienților.

Din anul 2014, suntem dealer oficial al Companiei cu renume internațional «SVEZA» – liderul mondial în producția de placaj de mesteacăn.

Efectuarea comenzilor cu placaj, de asemenea ve-ți obține sfaturi detaliate despre placaj.

La fel puteți contacta reprezentanții departamentului de vînzări a placajului de mesteacăn:

  (+373) 605 00 132
  fanera@fort.md

☎  (+373) 022 47 22 30

📠 (+373) 022 41 12 14