Mobilier

  • Mobilier

Interiorul si mobila unui oficiu reprezinta cartea de vizita a oricarei companii ce tine la aspectul sau. De aceia este foarte important ca aceste aspecte de interior sa nu fie ignorate. Designerii companiei Fort vor vrea pentru Dvoastra un interior deosebit, care se va va evidentia nu doar prin aspect estetic ireprosabil, ci si prin functionalitate si confort.

Compania FORT in execută comenzi de confecționare a mobila la comanda in Chisinau. Sortimentul produselor fabricate include diverse obiecte de mobilier, create după proiecte individuale. Originalitatea modelelor confecționate de către întreprinderea noastră, executate în unic exemplar, va reliefa designul special și interiorul încăperii. 

Pe clienții noștri corporativ îi vor interesa în special obiectele de mobilier pentru birou. Mobila la comanda originală pentru birou constituie unul din cele mai observabile și memorabile elemente în cazul vizitei la birou a vizitatorilor de diferite niveluri. Posibilitățile noastre ne permit să transpunem diferite idei în obiecte de mobilier pentru birou care să sublinieze principiul urmării propriei culturi corporative.

Specialiștii companiei FORT in Chisinau execută toate lucrările aferente procesului de creare a unei mobile originale, inclusiv măsurările, realizarea proiectelor, schițelor, alegerea competentă a materialelor etc. Atenția principală este acordată indicilor confortului, esteticii și ergonomiei articolelor fabricate la comandă. Echipamentul de producție mobila la comanda modern și experiența considerabilă a meșterilor noștri contribuie la realizarea practic a oricăror concepții creative ale clienților noștri.

Mobila la comanda in Chisinau pentru birou