Tel. : +(373) 22 472 230 / 422 090 ;    Mob. : +(373) 60 500 132

Fax: +(373) 22 411 214;   email: info@fort.md

R. Moldova, MD – 2023, or. Chișinău, str. Meșterul Manole 5/2,

Bucătării la comandă

Bucataria reprezinta unul dintre cele mai dinamice spatii din casa Dumneavoastra, care suporta activitati zilnice, si anume din aceasta cauza e necesar sa ii atragem o atentie deosebita. Compania Fort Va va ajuta sa obtineti bucataria viselor, ce corespunde standardelor moderne. Designerii vor lua in consideratie fiecare dorinta, si vor aduce armonie si confort in casele Dvoastra. 
Pentru crearea bucatariei ideale noi folosim doar materiale de cea mai inalta calitate, si feroneria create de cei mai mari producatori europeni.

Un farmec aparte îl creează mobila la bucatarie făcută la comandă. Mobila în acest caz, se distinge printr-un confort irepetabil, unde fiecare element al mobilei corespunde cu exactitate designului și parametrilor încăperii. Mobila la bucatarie la comandă permit crearea unei atmosfere de confort și căldură proprii, care reflectă perfect gusturile și preferințele stăpânilor casei. În afară de aceasta, o asociere ideală a dimensiunilor mobilierului cu încăperea va bucura mereu privirea, mai ales comparându-l cu masivitatea garniturilor de bucătărie standard.

 

Compania FORT confecționează seturi originale de mobila pentru bucatarie la comandă după proiectele și schițele proprii ale clienților. Alegând modelul preferat mobila la bucatarie, clienții noștri pot stabili singuri elementele garniturii. Experiența considerabilă în confecționarea mobilierului la comandă ne permite să oferim cele mai bune variante pentru materializarea ideii dumneavoastră. Angajații noștri efectuează toate măsurările necesare, pun la dispoziție proiectul viitorului design al bucătăriei, stabilesc termenul de execuție a lucrărilor și contravaloarea totală a acestora.

Garniturile clasice oferite de compania FORT servesc ca un veritabil decor al interiorului. Creând mobilierul la comandă, specialiștii noștri calculează particularitățile de exploatare a tuturor componentelor acestuia, pentru ca setul să producă satisfacție stăpânilor pe parcursul mai multor ani. O atenție sporită se acordă inofensivității ecologice a materialelor utilizate, precum și confortului și comodității de folosire a elementelor care compun setul.

Un interes special le stârnesc clienților noștri mobilierele de bucătărie vopsite. Atractivitatea lor estetică este strâns îmbinată cu o rezistență deosebită a acoperirii multistrat. Fațadele vopsite se execută atât lăcuite și lustruite, cât și în nuanțe mate și sobre. În unele cazuri, i se conferă o nuanță ”metalică” specială puternic pronunțată. Designul, elementele, culoarea și dimensiunile garniturii pot fi, practic, oricare.

Compania FORT este disponibilă să transpună în realitate orice idee a mobila la bucatarie dumneavoastră privind confecționarea mobilierului la comandă. Experiența specialiștilor noștri permite crearea unor construcții unice cu adevărat, care întrec prin frumusețea și fiabilitatea lor garniturile standard. Să-ți realizezi visul este simplu, dacă te adresezi la compania FORT.

.

Tel. : +(373) 22 472 230 / 422 090 ;

Mob. : +(373) 60 500 132

Fax: +(373) 22 411 214

email: info@fort.md

or.Chișinău, str.Meșterul Manole 5/2, R.Moldova, MD – 2023