«Lumea placajului» oferă placaj de mesteacăn de înaltă calitate. Avem o gamă largă de materiale din placaj pentru construcții, reparații, finisaje și alte tipuri de lucrări. Compania oferă placaj de calitatea: I (B), II (BB), III (CP), IV (C) și diverse formate: 2500×1250, 1500×2500, 1500×3000, 1525×1525 mm.
Din anul 2014, suntem dealer oficial al Companiei cu renume internațional liderul mondial în producția de placaj de mesteacăn.

Placaj de mesteacăn FK
– placajul de mesteacăn este rezistent la schimbările de temperatură, are o rezistență extrem de bună. Domeniile principale de aplicare sunt:– lucrări de finisare interioară;

– producția de mobilă;

– ambalaje din lemn;

– jucării.

Placaj de mesteacăn marca FSF(rezistență crescută la apă)
– Placajul de marcă FSF este realizat folosind adeziv special cu rezistență crescută la apă, nu se fisurează, nu se înmoaie, este rezistent la schimbările de temperatură și are o duritate extrem de bună la diferiți factori externi. Este adesea folosit în astfel de lucrări precum:
– producția de mobilă;
– amenajarea terenurilor de joacă pentru copii;– baza pentru parchet;
– fabricarea acoperișurilor;
– construcția podelelor;
– decorațiuni interne și exterioare;
– crearea clădirilor temporare;
– pardoseli, pereți despărțitori și decorarea vehiculelor;
– elemente ale terenurilor și instalațiilor sportive;
– crearea de ambalaje și echipamente industriale;
– piese auxiliare în producție.

Placajul laminat al mărcii FSF(finlandeză) – este prezentat în două tipuri: cu o acoperire netedă sau cu antiderapant. Laminarea este o suprafață de protecție folosind rășini speciale, care oferă o protecție puternică atunci când interacționează cu betonul, previne formarea mucegaiului, protejează împotriva umidității, a substanțelor chimice. Placajul neted este utilizat pentru fabricarea structurilor de obloane în construcții monolitice (cel puțin 50 de cicluri de obturare). Placajul cu antiderapant este utilizat pentru podele pentru vehicule și schele.
Nici un alt produs din lemn nu poate fi utilizat pe o scară atît de largă ca și placajul, placajul este legat de calitățile sale tehnice și operaționale.
Spectrul de utilizare a placajului cuprinde: lucrări de construcție , fabricarea mobilei, jucării, decorațiuni interioare, industria aviației, în construcții navale, transport, inginerie electrică și alte domenii.

Fiecare lucrare folosește propriul tip de plcaj și cel mai potrivit pentru proprietățile acestuia. O importanță deosebită în utilizare a placajului este calitatea și rezistența lui.

Folosirea potrivită conferă acestui material proprietăți speciale, care contribuie cu succes atunci cînd sunt expuși la mulți factori externi și interni.
Misiunea noastră –  este să oferim o gamă largă de produse certificate, devenind partenerul dvs. de încredere;
Calitatea este scopul final al activității noastre, atît intern, cît și față de clienții noștri. Prin calitate, înţelegem posibilitatea de conformare cu solicitările clienţilor, atent definite şi acceptate de ambele părţi:
• Consultare privind utilizarea placajului și dezvoltarea soluţiilor individuale.
• O abordare rațională a bugetului clientului, în conformitate cu cerințelor sale.
• O abordare individuală pentru fiecare client.
• Posibilitatea de a executa tăierea placajului de orice grad de complexitate.
• Amplasarea convenabilă a biroului și a depozitului economiseşte timpul clienților.Clienții noștri sunt cele mai mari companii de construcții, companii de transport, producători de mobilă, terenuri de joacă pentru copii, uși, parchet.Puteți comanda și primi sfaturi despre placajul necesar, contactînd reprezentanții departamentului de vînzări: