Tel. : +(373) 22 472 230 / 422 090 ;    Mob. : +(373) 60 500 132

Fax: +(373) 22 411 214;   email: info@fort.md

R. Moldova, MD – 2023, or. Chișinău, str. Meșterul Manole 5/2,

În mânere mânere folosit tehnologiei PVD (vapourdeposition fizic) — Acest tratament de suprafaţă de metal în vid mediului prin expunerea la molecule de alte metale pentru a produce un deosebit de puternic şi produsele solide de suprafaţă. Aplicarea tehnologiei PVD asigură viaţă lungă mânere, frumusete si rezistenta mare la abraziune.

 

Uşă lacăt MOTTURA este una încuietorile cele mai bine cunoscute şi practice în funcţiune. Parametrii de dimensiune şi de instalare, cea mai bună opţiune atunci când aleg uşa de la intrare bloca dacă metalice, fier sau oțel, ca alegerea blochează doar uriaşe şi diverse usi îngust-subţire şi uşile larg-masiv. Când secretul a castelului nu este pierdut, şi versiune majoră blochează niciodată nu încetează să evolueze şi de a îmbunătăţi, care conduce pentru a proteja mai bine usa la rupere, iar raportul dintre pret si calitate în comparaţie cu alte producătorilor încuietori proroj doar pentru a atinge bun. Maneta de blocare MOTTURA distinge de alte sisteme este simplu, adică de cheie. Cheie Arată aşa, adică pe o tijă lungă la capătul sunt “apărători de noroi” pe fiecare parte a cheii.

Societatea are cele mai recente inovaţii includ chei variabile MOTTURA codificare, care au părţi dreapta şi stânga, independente unul de altul, şi la tastele instalat mingi suplimentare, pentru a atinge gradul maxim de intimitate, de master chei de protecţie de 100, precum şi să mărească procentul. Această capacitate este realizat prin schimbarea distanta dintre plăcile de creneluri opus (plăci de PIN). Pentru a determina cheia de codare trebuie să ştiţi nu numai structura seriei sale de stânga şi dreapta, dar, de asemenea, distanta. Astfel secretul Castelul se ridica la câteva miliarde de combinaţii posibile de tastele de selecþie. Desigur, această codificare pentru a decoda blocare în momentul de faţă este doar nu este posibil, şi în următorii 5-6 ani chiar teoretic imposibil.

Puteţi comanda o keyless uşă lacăt MOTTURA protejate cheie gaura, cu suplimentare de instalare de plăci de armura, adică armura placa. MOTTURA încuietori sunt compuse din unic în interiorul corpului de brand piese componente, protejate în avans la fabrica, care oferă securitate suplimentară şi de blocare, si usi de securitate vzlomostoykost deschidere blocare cules instrumente devine imposibil; -deschiderea de blocare uşă lacăt hacking tehnica devine practic imposibilă. În plus, keyless uşă lacăt MOTTURA este dotat cu un mecanism de prevenirea indentare aproape blocare ace ace în interiorul uşa din Castelul.

Замки дверные от фирмы Bonaiti

Распродаётся фурнитура для дверей HANDLES любых моделей, расцветок и комплектаций по привлекательным ценам. Фурнитура для дверей Handles изготавливается на самом современном европейском оборудовании из высококачественных износостойких сплавов латуни, цинка и меди. Сплав цветных металлов, входящих в основу фурнитуры для дверей Handles обеспечивает механическую долговечность и надежность изделия в период всего срока эксплуатации. Фурнитура для дверей Handles это широкий ассортимент моделей и богатый выбор цветовых решений.

.

Tel. : +(373) 22 472 230 / 422 090 ;

Mob. : +(373) 60 500 132

Fax: +(373) 22 411 214

email: info@fort.md

or.Chișinău, str.Meșterul Manole 5/2, R.Moldova, MD – 2023