Broaste Mottura

mottura

Uşă lacăt MOTTURA este una încuietorile cele mai bine cunoscute şi practice în funcţiune. Parametrii de dimensiune şi de instalare, cea mai bună opţiune atunci când aleg uşa de la intrare bloca dacă metalice, fier sau oțel, ca alegerea blochează doar uriaşe şi diverse usi îngust-subţire şi uşile larg-masiv. Când secretul a castelului nu este pierdut, şi versiune majoră blochează niciodată nu încetează să evolueze şi de a îmbunătăţi, care conduce pentru a proteja mai bine usa la rupere, iar raportul dintre pret si calitate în comparaţie cu alte producătorilor încuietori proroj doar pentru a atinge bun. Maneta de blocare MOTTURA distinge de alte sisteme este simplu, adică de cheie. Cheie Arată aşa, adică pe o tijă lungă la capătul sunt "apărători de noroi" pe fiecare parte a cheii.

Societatea are cele mai recente inovaţii includ chei variabile MOTTURA codificare, care au părţi dreapta şi stânga, independente unul de altul, şi la tastele instalat mingi suplimentare, pentru a atinge gradul maxim de intimitate, de master chei de protecţie de 100, precum şi să mărească procentul. Această capacitate este realizat prin schimbarea distanta dintre plăcile de creneluri opus (plăci de PIN). Pentru a determina cheia de codare trebuie să ştiţi nu numai structura seriei sale de stânga şi dreapta, dar, de asemenea, distanta. Astfel secretul Castelul se ridica la câteva miliarde de combinaţii posibile de tastele de selecþie. Desigur, această codificare pentru a decoda blocare în momentul de faţă este doar nu este posibil, şi în următorii 5-6 ani chiar teoretic imposibil.

Puteţi comanda o keyless uşă lacăt MOTTURA protejate cheie gaura, cu suplimentare de instalare de plăci de armura, adică armura placa. MOTTURA încuietori sunt compuse din unic în interiorul corpului de brand piese componente, protejate în avans la fabrica, care oferă securitate suplimentară şi de blocare, si usi de securitate vzlomostoykost deschidere blocare cules instrumente devine imposibil; -deschiderea de blocare uşă lacăt hacking tehnica devine practic imposibilă. În plus, keyless uşă lacăt MOTTURA este dotat cu un mecanism de prevenirea indentare aproape blocare ace ace în interiorul uşa din Castelul.