Usi interior si usi furniruite

usi interior
Usile de furnir si usi interior oferite de catre Compania FORT vă vor întâmpina cu o gamă largă de produse in următoarele serii:

“Prestige”

Completate în forme geometrice stricte, usi interior "Prestige" deschid intrarea in lumea interiorului modern. În mare parte acest lucru contribuie modelele în mod clar modulate. Transmiterea maxima a frumuseții naturale materialelor dau un design deosebit având în vedere cele mai noi tehnologii.

“Elite”

Usi interior clasic "Elite" aduc idei proaspete la designul final, contribuind la crearea unor noi soluții de interior. Liniile ovale netede în proiectarea de finisaje deosebite fac aluzie subtil la prosperitatea și armonia relațiilor dintre proprietarii casei.

“Modum”

Proiectat în stilul minimalismului modern, este ideea principală a acestei serii. Benzi înguste și drepte de sticlă în usi interior tesatura Modum tendintele se intalnesc moda si stilul de interior modern. usi interior furniruite sunt realizate din furnire decojite, produse din celebrul mesteacan rusesc. Usi furniruite sunt realizate din lemn masiv de stejar sau conifere, cu mai multe căptușite cu furnir natural. Opțional, elementele de sticlă pot fi înlocuite cu culoarea inserțiilor tesatura.

 

Gama largă de inserții din sticlă și accesorii moderne de calitate vă permite să vă atinge unice pentru proiectare prezentate usi furniruite. Toate modelele prezentate on-line de usi de interior sunt realizate cu ambele glisante și batante cu metoda clasică de deschidere.